Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τρεις βόμβες στο Παγκράτι - Η μία εξερράγη στα χέρια γυναικας!

Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε στις 11: 40 σε υποκατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών επί της οδού Αστυδάμαντος 71 στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η έκρηξη σημειώθηκε σε δέμα που παρέδωσε άγνωστος σε υπάλληλο, η οποία τραυματίσθηκε πολύ ελαφρά στο χέρι.

Όπως έγινε γνωστό η έκρηξη ήταν πολύ μικρής ισχύος και παραλήπτης ήταν η πρεσβεία του Μεξικού ενώ ο αποστολέας ήταν άγνωστος.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των υπαλλήλων του πρακτορείου το δέμα το κατέθεσαν δύο άτομα τα οποία δεν δέχθηκαν να δώσουν τα στοιχεία του αποστολέα.

Με βάσει τις περιγραφές των υπαλλήλων η αστυνομία έχει προσάγει δύο άτομα και εξετάζει υπόπτους που ενδεχομένως σχετίζονται με την αποστολή του φακέλου με τον εκρηκτικό μηχανισμό.

H ομάδα ΔΙΑΣ έχει συλλάβει δύο άτομα.Το ένα άτομο δήλωσε ότι "είναι πολιτικός κρατούμενος" 

Λίγο αργότερα έγινε, στην περιοχή του Παγκρατίου και πάλι, σε άλλο κατάστημα κούριερ, ελεγχόμενη έκρηξη σε δέμα που είχαν παραδώσει άγνωστοι. Η βόμβα αυτή λέγεται ότι είχε στόχο την ολλανδική πρεσβεία !

Μια τρίτη βόμβα μέσα σε δέμα εντοπίστηκε σε καλάθι σκουπιδιών έξω από τη Ριζάρειο Σχολή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: