Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Σε απεργία πείνας 1.000 κρατούμενοι

Περισσότεροι από 1.000 κρατούμενοι βρίσκονται από χθες σε απεργία πείνας, σύμφωνα με στοιχεία της Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων.

Όπως ανακοίνωσαν μέλη της Πρωτοβουλίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν, την τελευταία εβδομάδα 9.000 κρατούμενοι από τους συνολικά 12.600, σε 26 από τις 33 φυλακές της χώρας, απέχουν από τα συσσίτιά τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πρωτοβουλίας, στην απεργία πείνας συμμετέχουν 157 κρατούμενοι από το Μαλανδρίνο, 500 από τα Γρεβενά, 66 από τον Δομοκό, 38 από τη Λάρισα, 45 από τα Τρίκαλα και 200 από τα Διαβατά. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει και όλοι οι κρατούμενοι της Δ΄ Πτέρυγας Κορυδαλλού, ενώ ήδη από την περασμένη βδομάδα έχουν ξεκινήσει απεργία οι ανήλικοι κρατούμενοι στο ειδικό κέντρο κράτησης νέων Βόλου.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: