Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Αγορά αυτοκινήτων: Συνεχίζεται ο κατήφορος με -63,4% !

Με το βλέμμα στραμμένο στην επερχόμενη μείωση των τελών ταξινόμησης η ελληνική αγορά σημείωσε πτώση -63,4% τον μήνα Νοέμβριο σε σχέση με τον μέσο όρο
της τελευταίας πενταετίας
Συγκεκριμένα, στην ελληνική αγορά ταξινομήθηκαν 6.771 νέα επιβατικά αυτοκίνητα όταν ο μέσος όρος του Νοεμβρίου για την περίοδο 2004-2009 είναι 18.523 μονάδες.

Από την αρχή του έτους η πτώση φτάνει το -45,9% αφού μέχρι τον Νοέμβριο έχουν πωληθεί συνολικά 137.808 νέα αυτοκίνητα όταν ο μέσος όρος για το αντίστοιχο διάστημα της τελευταίας πενταετίας ήταν 254.732 ταξινομήσεις.
Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται η κυριαρχία της Opel με 15,3% το Νοέμβριο αφήνοντας στη τρίτη θέση την Toyota που, ωστόσο, ηγείται στο σύνολο της χρονιάς.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: