Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθη, (επιτέλους!) ο Παύλος Ψωμιάδης

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ασπίς» Παύλος Ψωμιάδης ο οποίος συνελήφθη χθες στις 9.55 το βράδυ ύστερα από την εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Το ένταλμα είχε εκδώσει ο 6ος τακτικός ανακριτής Αθήνων, σύμφωνα με το οποίο, ο Π. Ψωμιάδης κατηγορείται για "νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' επάγγελμα".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παύλος Ψωμιάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΣΠΙΣ είχε προσκομίσει πλαστή εγγυητική επιστολή, ύψους 550 εκατ. ευρώ, στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης για να εξασφαλίσει κάλυψη ανοίγματος που παρουσίαζε η ασφαλιστική εταιρεία. Αποτέλεσμα ήταν η ΑΣΠΙΣ να κλείσει, αφήνοντας "ξεκρέμαστους" χιλιάδες ασφαλισμένους που έχασαν τα χρήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: