Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Διαμαρτυρία ιδιοκτητών καφέ και εστιατορίων για τον αντικαπνιστικό νόμο

Την αντίθεσή τους στην καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στα κέντρα εστίασης και αναψυχής, εξέφρασαν σήμερα οι ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Υγείας.

Οι συγκεντρωμένοι επανέλαβαν τη θέση της Ομοσπονδίας τους ότι «όπου η προσέλευση πολιτών είναι υποχρεωτική, να υπάρχει απαγόρευση και όπου είναι προαιρετική, να μπορούν να επιλέγουν».

Οι καταστηματάρχες με συνθήματα, όπως «όπου υπάρχει καπνός... επιλέγουμε», εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το νόμο, ενώ προχώρησαν και σε συμβολικό κάψιμο των αδειών των καταστημάτων τους. Εκπροσωποί τους συναντήθηκαν με τον ΓΓ του υπουργείου Υγείας Αντώνη Δημόπουλο.

Το υπουργείο σύμφωνα με ανακοίνωση «συνεχίζει την εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους» και εντείνει τους ελέγχους.   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: