Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μίκης: Ανυπακοή στις κυβερνητικές αποφάσεις

Mikis Theodorakis is one of the most popular G...Image via Wikipedia
«Ανυπακοή» απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, που -όπως είπε- προέρχονται από τις ΗΠΑ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και «εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες δυνάμεις» ζήτησε ο Μίκης Θεοδωράκης

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, παρουσία του κ. Κακογιάννη, επιχειρηματιών και πλήθος κόσμου, ανακοίνωσε και επισήμως την ίδρυση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, το οποίο φέρει την ονομασία "Σπίθα".

Ο Μίκης Θεοδωράκης τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει την ηθική νομιμοποίηση να εφαρμόζει τέτοια σκληρά μέτρα. Σημείωσε δε, ότι με την υπογραφή του Μνημονίου, η κυβέρνηση έχει εκχωρήσει τα κυριαρχικά μας εθνικά δικαιώματα στους δανειστές μας, λέγοντας ότι λησμονήθηκαν οι αγώνες του anελληνικού λαού για ανεξαρτησία.
ANAΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: