Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Πιο κοινωνικοί και καλότροποι οι παντρεμένοι άντρες

Καλύτερη διαγωγή φαίνεται πως επιδεικνύουν οι παντρεμένοι άνδρες, σε σύγκριση με τους ανύπαντρους, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα Αμερικανών επιστημόνων.

Το συμπέρασμα αυτό μπορεί να το δει κανείς από δύο οπτικές γωνίες: είτε ότι ο έγγαμος βίος εξασκεί τους άντρες στους καλούς τρόπους, είτε ότι οι άντρες με καλούς τρόπους έχουν περισσότερες πιθανότητες να παντρευτούν.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι λιγότερο κακότροποι άντρες είναι πιθανότερο να βρεθούν παντρεμένοι. Ταυτόχρονα, όμως, αποδεικνύεται ότι στην περίπτωση αρκετών ανδρών, τα στοιχεία κακής συμπεριφοράς του χαρακτήρα τους εξαλείφθηκαν ή εξομαλύνθηκαν μετά τον γάμο.

Η αλήθεια δεν αποκλείει καμία από τις δύο οπτικές, υποστηρίζει η δρ Αλεξάνδρα Μπαρτ από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν σε συνέντευξη της στο Reuters Health. «Καταρχάς, οι παντρεμένοι άντρες δεν είναι τόσο αντικοινωνικοί», ενώ «οι άντρες γίνονται λιγότερο αντικοινωνικοί όταν παντρεύονται», παρατηρεί η δρ Μπαρτ.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: