Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Προφυλακίστηκε ο Π. Ψωμιάδης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με ομόφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο επικεφαλής του ομίλου ΑΣΠΙΣ Παύλος Ψωμιάδης, που απολογήθηκε σήμερα για τις κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Χθες, ο επιχειρηματίας δεν λογοδότησε για τις δύο κακουργηματικές πράξεις που κατηγορείται, εξαιτίας μεγάλης έντασης που δημιουργήθηκε από συγκεντρωμένους επενδυτές και ασφαλισμένους, που ζημιώθηκαν από την κατάρρευση του ομίλου.

Η απολογία του Ψωμιάδη ξεκίνησε χθες το μεσημέρι, αλλά δεν συνεχίστηκε καθώς δεκάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια για την υπόθεση προπηλάκισαν τον επιχειρηματία και αποδοκίμασαν έντονα συνεργάτη του, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ μέχρι και ο ανακριτής -τον οποίο νόμιζαν για μάρτυρα του Ψωμιάδη- άκουσε υβριστικές φωνές.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: