Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά απάλλαξε το μοντέλο

Η χρόνια εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά ήταν το ελαφρυντικό που αναγνώρισαν ομόφωνα οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, στο 33χρονο μοντέλο και το σύντροφο του που  κάθισαν στο εδώλιο για κακουργηματικές παραβάσεις του νόμου «περί ναρκωτικών».

Και το ελαφρυντικό αυτό αποτέλεσε «εισιτήριο» ελευθερίας για τους κατηγορούμενους που κρίθηκαν μεν ένοχοι, αλλά η 6ετής κάθειρξη που επιβλήθηκε στον καθένα από αυτούς είχε ανασταλτικό χαρακτήρα, γεγονός που τους οδηγεί εκτός των φυλακών.

Το μοντέλο και ο σύντροφός της, όπως και ένα ακόμα ζευγάρι, συνελήφθησαν πριν από περίπου ένα χρόνο από άνδρες του λιμενικού  για κατοχή 2 κιλών κοκαΐνης.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων σε συνδυασμό με τα στοιχεία που προσκόμισαν για να αποδείξουν ότι είναι χρόνια τοξικομανείς και κάνουν προσπάθεια απεξάρτησης έπεισαν του δικαστές ότι δεν πρέπει να τους κρίνουν με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου για τα ναρκωτικά.
Έτσι, αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον μέχρι ότου η υπόθεσή τους κριθεί σε δεύτερο βαθμό, υπό τον όρο να πληρώσει ο καθένας εγγύηση  8.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: