Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Χτύπησε φλέβα χρυσού το ΣΔΟΕ!

Σημαντικές υποθέσεις λαθρεμπορίου χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων αλλά και λαθραίων τσιγάρων, αλκοολούχων ποτών και ναρκωτικών εξιχνίασε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και οι τελωνειακές υπηρεσίες, όπως ανακοινώθηκε. Μάλιστα, σε μια από τις υποθέσεις αυτές οι ελεγκτές απειλήθηκαν ακόμη και με πυροβόλο όπλο από τους παραβάτες.

Πιο συγκεκριμένα, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διενήργησαν τη Δευτέρα έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίας πολύτιμων μετάλλων στον Ασπρόπυργο. Οι φορείς της επιχείρησης και άλλοι (προφανώς ιδιωτικοί σεκιούριτι και μπράβοι) «με βία αλλά και υπό την απειλή πυροβόλου όπλου προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους εντεταλμένους για τον έλεγχο υπαλλήλους και να αποτρέψουν τον έλεγχο», όπως ανακοινώθηκε σχετικά. Τελικά, οι υπάλληλοι προέβησαν στην κατάσχεση ποσοτήτων 24,647 κιλών χρυσού και 390,40 κιλών αργύρου, ενώ τα πρόσωπα που προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τον έλεγχο συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα με αυτόφωρη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: