Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Έκρηξη έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Μπουένος Αιρες

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί έξω από την πρεσβεία της Ελλάδας στο Μπουένος Αιρες της Αργεντινής. 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η βόμβα εξερράγη μπροστά από την πρεσβεία της Ελλάδας στο Μπουένος Αιρες, προκαλώντας ζημιές. Από την έκρηξη δεν υπήρξαν θύματα.

Το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του αναφέρει: " Στις 1.30 π.μ. ώρα Αργεντινής σημειώθηκε έκρηξη έμπροσθεν του κτιρίου της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Μπουένος Άυρες, η οποία προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη της Πρεσβείας. Το προσωπικό της Πρεσβείας δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κτίριο και δεν διέτρεξε κανένα κίνδυνο.

Η έκρηξη οφείλεται σε ρίψη βόμβας μολότοφ από αγνώστους, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της έρευνας που διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές της Αργεντινής. Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα το Υπουργείο Εξωτερικών είχε αποστείλει οδηγίες σε όλες της Αρχές της Εξωτερικής Υπηρεσίας για τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: