"Από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές - βαλλιστικές εξετάσεις στα όπλα που βρέθηκαν χθες σε περιοχές της Αθήνας προέκυψε ότι δεν ταυτίζονται με τρομοκρατική δράση", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
"Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν ταύτισή τους με άλλες αξιόποινες πράξεις", καταλήγει η ανακοίνωση.
Από το Σάββατο το απόγευμα, όταν έγινε γνωστή η ανακάλυψη οπλοστασίων στη Νέα Σμύρνη και τον Πειραιά, διοχετεύτηκαν "πληροφορίες" που αφορούσαν "εν ενεργεία τρομοκρατικές οργανώσεις", "όπλα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένες επιθέσεις", "μεγάλο χτύπημα το οποίο σχεδιαζόταν", με αναφορές σε ονόματα οργανώσεων και υπόπτων.
Οι "πληροφορίες" αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ούτε όμως και διαψεύστηκαν από την αστυνομία η οποία αρκέστηκε μόνο να ανακοινώσει τον τύπο του οπλισμού που ανακαλύφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου