Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πέγκυ Ζήνα: «Eίμαι έτοιμη να κάνω παιδί»

Matono
Κατάλληλη στιγμή για τον ερχομό ενός παιδιού χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή η Πέγκυ Ζήνα, προσθέτοντας πως το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυπήσει μέσα της! 

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως το πιάνο είναι το ηρεμιστικό της στις δύσκολες στιγμές, αλλά και ότι ζηλεύει τον άνδρα της.

«Το παιδάκι θα έρθει στην ώρα που πρέπει και θα με βρει έτοιμη. Από πέρυσι θεωρώ ότι έχει αρχίσει και χτυπάει το καμπανάκι», λέει στην εφημερίδα «Espresso» η τραγουδίστρια και μιλά για τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, αποκαλώντας τον «συνοδοιπόρο και σύντροφο». Όπως προσθέτει, «ο ένας θαυμάζει την δουλειά του άλλου και ο θαυμασμός είναι σημαντικό στοιχείο σε κάθε σχέση για να μην φθαρεί το ερωτικό στοιχείο. Είναι ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου και να μην πέφτει στα μάτια σου». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: