Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

"Xρυσάφι" για μια θέση κάτω από την Ακρόπολη

Acropolis of AthensImage via WikipediaΤου Δημήτρη Δελεβέγκου

Σε «σίγουρο χαρτί» του χρηματιστηρίου γης μετατρέπεται η περιοχή της Ακρόπολης και οι γειτονικές συνοικίες. Όπως αναφέρουν παράγοντες της κτηματαγοράς, τα ακίνητα στην Ακρόπολη εμφανίζουν υψηλές αποδόσεις, διατηρώντας ακόμη σημαντικές προοπτικές λόγω των έργων ανάπλασης που διαρκώς υλοποιούνται. Την ίδια στιγμή, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, η διπλή δενδροφύτευση και η πεζοδρόμηση της Μακρυγιάννη έχουν οδηγήσει σε ύψη δυσθεώρητα τα μισθώματα των καταστημάτων αλλά και των θέσεων στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή.

Η περιοχή της Ακρόπολης που οριοθετείται μεταξύ των οδών Γαριβάλδι, Τσάμη Καρατάση, Μισαραλιώτη, του Περιφερειακού Φιλοπάππου, της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, του Θεάτρου Διονύσου και εκτείνεται μερικώς και στην οδό Βούρβαχη, αποτελεί τα τελευταία χρόνια ανερχόμενη αξία στο αθηναϊκό real estate. «Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή περιοχή που στερείται αδιάθετων οικοπέδων και ακινήτων. Κίνητρο για όσους πωλούν ακίνητα στην περιοχή είναι το γεγονός ότι η αξία ενός διαμερίσματος 80 τ.μ. στην Ακρόπολη ισοδυναμεί με αυτήν μίας μονοκατοικίας, τύπου μεζονέτας, στο Γέρακα» επισημαίνει ο κ. Αλέξανδρος Ρώμας κτηματομεσίτης που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Ακρόπολη και στις όμορες συνοικίες. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: