Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Την Τρίτη η επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων της Αιγύπτου

Freedom flotilla Cairo protestImage by Wild_atHeart via FlickrΤην Τρίτη ξεκινά ο επαναπατρισμός των Ελλήνων της Αιγύπτου, που επιθυμούν να γυρίσουν στην Ελλάδα, λόγω της κρίσης που έχει ξεσπάσει στην αφρικανική χώρα.
Τρία μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας αναμένεται να αναχωρήσουν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας την Τρίτη στις 9 π.μ.
Την επιχείρηση επαναπατρισμού θα συντονίσει ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης, ο οποίος θα επιβαίνει του πρώτου αεροσκάφους που θα αναχωρήσει.
Νωρίτερα έγινε γνωστό πως οι Έλληνες της Αλεξάνδρειας που επιθυμούν να επαναπατριστούν έφτασε τους 200.
Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Αλεξάνδρειας Γιάννης Τσιόκας έκανε έκκληση για την άμεση ανταπόκριση των ελληνικών αρχών για την αποστολή αεροπλάνων, «αλλιώς κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους». Πρόσθεσε ότι η ελληνική κοινότητα Αλεξάνδρειας αναλαμβάνει με δική της ευθύνη να μεταφέρει τους παροίκους στο αεροδρόμιο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: