Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ορειβάτης ανέβηκε σε υψόµετρο 5.109 παρά το τετραπλό µπαϊπάς

«Το τετραπλό µπαϊπάς στο οποίο υποβλήθηκα πριν από ένα οκτάµηνο δεν µε πτόησε. Οι γιατροί µου βέβαια διατύπωσαν τις αµφιβολίες τουςκατά πόσο θα έπρεπε να συνεχίσωτην ορειβασία σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο. Εγώ όµως δεν θέλω µε τίποτα να τη σταµατήσω…».

Στα 62 του η καρδιά τουτο λέει για τα καλά. Αρτι αφιχθείς από µια ακόµα, την 88η (!) κατά σειρά, απόδρασή του σε µεγάλη βουνοκορφή του εξωτερικού, ο Κώστας Τσιβελέκας, πρόεδρος του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου (ΑΟΣ), εκπλήσσει µε τη διάθεση και τις αντοχές του. Παγκοσµίως ίσως και να είναι αυτή τη στιγµή η µοναδική περίπτωση «επαγγελµατία» ορειβάτη που το τολµά. Που επιµένει να σκαρφαλώνει τόσο ψηλά, παρά την ιδιαίτερα σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. «Αναµφίβολα, µια τέτοια επέµβαση σε αλλάζει. Σε οδηγεί σε εκτιµήσεις και σκέψεις άλλες για τη ζωή. Σε διδάσκει να σκέφτεσαι µε προοπτική, λίγο µακρύτερα. Να εκτιµάς αυτά που ήδη έχεις µπροστά σου. Προσωπικά, πλέον αισθάνοµαι διαρκώς ερωτευµένος, µε τα πράγµατα, τον κόσµο, τη φύση, τις γυναίκες! Εγινα πιο οικείος, πιο ανοιχτός κι ανεκτικός…», λέει σήµερα στα «ΝΕΑ».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: