Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Daihatsu Sirion 1.3

Daihatsu SirionImage via WikipediaΗ ιστορία της Daihatsu στην κατασκευή αυτοκινήτων πόλης είναι γνωστή. Διαθέτοντας τεράστια τεχνογνωσία στα μικρά αυτοκίνητα, η Daihatsu είναι σε θέση να ξαφνιάσει ευχάριστα τον σύγχρονο καταναλωτή με την προσωπικότητα των μοντέλων της.

Το Sirion, για παράδειγμα, είναι ένα μικρό αυτοκίνητο εξωτερικά, αλλά τόσο μεγάλο μέσα που σε κάνει να σέβεσαι αυτόματα την ιδέα που το δημιούργησε. Πόσο μάλλον αν σκεφτείς πως όλη αυτή την εξαιρετική ευρυχωρία στο εσωτερικό του την προσφέρει χωρίς να απεμπολεί την σχεδιαστική του ευφράδεια.

Μια ευφράδεια που εκφράζεται πρώτα από όλα με την ευχάριστη εξωτερική του εμφάνιση, η οποία καταφέρνει να είναι ιδιαίτερη και ταυτόχρονα μοντέρνα κι ελκυστική. Το χαρούμενο πρόσωπό του, όμως, ολοκληρώνεται όταν μπαίνεις στο (πρόσφατα ανανεωμένο) εσωτερικό.
H ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: