Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πιατάς: Με κατέστρεψε ο... “Μικρός Hρωας”

Ο Δημήτρης Πιατάς ομολογεί ότι η τσέπη του βρίσκεται σε βαθιά ύφεση, την ίδια στιγμή που δεκάδες ομότεχνοί του στενάζουν κάτω από την οικονομική κρίση και δεν τολμούν να το παραδεχτούν για να μη χαλάσουν το ίματζ τους.

Ατόφιος, αυθεντικός ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης, ο δημοφιλής κωμικός άνοιξε την ψυχή του και μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ». Πλήρωσε το όνειρό του ο πρωταγωνιστής κι έφτασε σε οικονομικό αδιέξοδο. Ο ίδιος εξομολογείται:

«Καταστράφηκα οικονομικά το 2000, όταν ανέβασα στο θέατρο τον “Μικρό Hρωα”, κάνοντας πραγματικότητα ένα παιδικό μου όνειρο. Αυτή η παραγωγή που ανέλαβα με οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, γιατί το κόστος ήταν πολύ υψηλό και δεν μπορούσα να το σηκώσω μόνος μου. Ευτυχώς από τότε δουλεύοντας ορθοπόδησα οικονομικά. Δεν κάνω όμως τέτοιου είδους… ακρότητες. Νομίζω ότι δεν πρέπει κανείς να συνδέει την ηθοποιία με την επιχειρηματικότητα».\
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: