Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 27 Απριλίου 2010


Η κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League δεν απαιτεί απλά την αξιοποίηση των εντός έδρας αγώνων. Κρίνεται απαραίτητο να εξασφαλιστούν βαθμοί και μακριά από την Τούμπα.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου ουσιαστικά θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την... ανακατωσούρα που επικρατεί στην «Ένωση» και να πάρει τρεις βαθμούς που θα τον βάλουν σε τροχιά διεκδίκησης στόχων.

Είναι σαφές ότι η προετοιμασία για τους αγώνες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, ξεκίνησε περίπου δύο εβδομάδες πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας. Και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις αλλαγές που έκανε ο Φερνάντο Σάντος - όπου δοκίμασε παίκτες σε διάφορες θέσεις - όπως επίσης και από το σχήμα που χρησιμοποίησε στον τελευταίο αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ξεκάθαρα άλλωστε, ο Πορτογάλος έχει καταλήξει στην παράταξη μιας διάταξης 4-4-2 όπου Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς θα είναι στην επίθεση, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια (δεξιά), Σορλέν (αριστερά).  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: