Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεισαν το thegreekz

«Πανελλαδική Αστυνομική επιχείρηση για παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μέσω INTERNET ».

Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού, για τη πάταξη της «πειρατείας μέσω Διαδικτύου», διενεργήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αθήνα, Καβάλα και Φλώρινα, όπου σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά (7) ημεδαπών και ενός (1) αλλοδαπού. Εκ των οποίων οι πέντε (5) συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών προσήλθε εκπρόσωπος της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.Ε.» και υπέβαλε μήνυση, κατά των διαχειριστών ιστοσελίδας, οι οποίοι από κοινού, εκτός των άλλων ανέβαζαν ( upload ) και στην συνέχεια διαμοίραζαν, χωρίς προηγούμενη έγκριση των αρμόδιων εταιριών, παράνομο ψηφιακό υλικό (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές ανυποψίαστων πολιτών στην ιστοσελίδα www.thegreekz.com την οποία και είχαν την δυνατότητα να τροποποιούν και να υποστηρίζουν τεχνικά.   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: