Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Της... κασέτας γίνεται στο ποδόσφαιρο: Νέες αποκαλύψεις Βοργιά

Μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» ο Σωτήρης Βοργιάς αποκάλυψε ότι υπάρχουν και άλλες κασέτες εκτός από αυτές τις τέσσερις που έχουν ακουστεί!
Αρχικά ο Σωτήρης Βοργιάς δήλωσε: «Ξεκίνησα τις αποκαλύψεις υπό την μορφή ερωτήματος σε μια εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, στη «Δίκη» στο Blue Sky. Μην πιστεύοντας στ’ αυτιά μου αυτά που άκουγα, ότι δηλαδή στο παιχνίδι Μακάμπι – Ολυμπιακός προσπάθησε ένας παράγοντας μέσω ενός διαιτητής να μιλήσει με τον Ιταλό ρέφερι, αλλά δεν μίλησε ποτέ μαζί του, διότι, αν το είχε κάνει, ο διαιτητής θα τον ανέφερε στο φύλλο αγώνα και ο Ολυμπιακός  θα αποκλειόταν τουλάχιστον για τρία χρόνια από την Ευρώπη, έθεσα το εξής ερώτημα: Είναι αλήθεια αυτό που λέγατε και βουίζει ο τόπος ότι ο Δαλούκας δεν τιμωρήθηκε για το Αρης – Παναθηναϊκός, αλλά για ματς της UEFA το καλοκαίρι; Ζήτησα όλοι οι εμπλεκόμενοι εκ της ιδιότητας τους να μας πουν αν είναι αλήθεια και να μας μιλήσουν και για την επιστολή που έστειλε ο Δαλούκας στην UEFA. Στη συνέχεια βγήκαν οι κασέτες, όχι από εμένα, γιατί δεν έχω καμία κασέτα στη διάθεσή μου». ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: