Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κόντρες εκδοτών, σε ρόλο "διαιτητή" η κυβέρνηση

Γιώργος Μπόμπολας
Την ώρα που προσπαθεί να "βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά" της δημοσιονομικής κρίσης παίρνοντας νέα αντιδημοτικά μέτρα, η κυβέρνηση αναγκάζεται παράλληλα να αναλωθεί σε λεπτούς χειρισμούς, προκειμένου να συγκεράσει αντιτιθέμενα συμφέροντα στο χώρο του Τύπου και να εξασφαλίσει την υποστήριξη- ή τουλάχιστον την ανοχή - τους. Επίμαχο θέμα η δημοσίευση ισολογισμών, από την οποία εξαρτάται η επιβίωση των ημερήσιων οικονομικών και πολλών πολιτικών εφημερίδων.
 
Το θέμα τίθεται σήμερα επί τάπητος με την κατάθεση τροπολογίας από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που προβλέπει κατάργηση της υποχρεωτικής δημοσίευσης. Η κίνηση αυτή φέρνει την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση, καθώς αναγκάζεται πλεον να λάβει ξεκάθαρη θέση και να καταλήξει σε αποφάσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και αντιδράσεις. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: