Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Καίει... Μπέο, Δαλούκα ο Κούγιας

Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Κούγιας, έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο δύο κασετών, με αφηγήσεις που αποδίδονται στον Αχιλλέα Μπέο για τα ματς Άρης - Παναθηναϊκός και Μακάμπι - Ολυμπιακός...

«Είναι πιστή απομαγνητοφώνηση δύο CD τα οποία έφτασαν στο γραφείο μου πριν από 15 μέρες σε ένα φάκελο, τα οποία παρέδωσα το πρωί στην προϊσταμένη Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ράϊκου η οποία με ταχύτητα ανταποκρίθηκε και αμέσως με κάλεσε να δώσει και έδωσα κατάθεση δύο ωρών στον κ. Κορέα. Η κ. Ράϊκου έχει την πρόθεση να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία και να μη σχετιστεί με τη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια.
Θέλω να μιλήσω γιατί δυστυχώς 2.5 χρόνια τα λέω και δεν με ακούει κανείς για ένα τρομερό κύκλωμα το οποίο προκαθορίζει ποιοι διαιτητές θα παίζουν σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, ποιες ομάδες θα ανέβουν από Γ' σε Β' Εθνική και από Β' σε Super League.
Μέχρι σήμερα είχα στείλει επιστολές, ανέφερα παιχνίδια, πριν δύο χρόνια για το τι έκανε η Ηλιούπολη και ο πρόεδρός της, ο Τσακογιάννης. Για το τι έκανε εις βάρος ομάδων, προπονητών. ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: