Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού στη Γερμανία

Στο Βερολίνο βρίσκεται από τη Τρίτη 8, Μαρτίου, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, με αφορμή την κορυφαία τουριστική έκθεση ITΒ.

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής για ενίσχυση των παραδοσιακών τουριστικών αγορών μας, παράλληλα με τη σημαντική διείσδυση στις ανερχόμενες αγορές (Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ, Ισραήλ). Μια στρατηγική που βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη αποδίδει καρπούς μέσα από σειρά στοχευμένων κινήσεων όπως η σημαντική διευκόλυνση και απλοποίηση των διαδικασιών στο καθεστώς έκδοσης visa, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των εμπειριών που καθιστούν τη χώρα μας ελκυστική σε αυτές τις χώρες, η δυνατότητα να απευθυνόμαστε σε ειδικά στοχευμένα κοινά, αλλά και η παροχή της δυνατότητας στους έλληνες ξενοδόχους να είναι πιο ανταγωνιστικοί μέσω της μείωσης του ΦΠΑ στο 6,5% για τα καταλύματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: