Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αγωνία για τους Έλληνες ναυτικούς του πλοίου «Maria»

Σε απόγνωση βρίσκονται 12 Έλληνες ναυτικοί μεταξύ των οποίων και 3 Κρητικοί, που κρατούνται στις φυλακές Jose της Βενεζουέλας όταν τους 'φόρτωσαν' υπόθεση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης! Το συγκλονιστικό της ιστορίας; Για τους δύο νεότερους ναυτικούς ήταν το πρώτο ταξίδι.

Δύο νέοι άνθρωποι με πολλά όνειρα και αγάπη για τη θάλασσα, οι οποίοι δυστυχώς είχαν την ατυχία να βιώσουν το χειρότερο εφιάλτη της ζωής τους στο «παρθενικό» τους ταξίδι. Αν και έχουν περάσει 22 ημέρες από το γεγονός, από την πλευρά του το Ελληνικό Κράτος φαίνεται να μην έχει ενεργοποιηθεί όπως θα έπρεπε. Σε αντίθετη περίπτωση οι νομικοί σύμβουλοι της πλοιοκτήτριας εταιρείας έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σ αυτή τη περιπέτεια.

Στο μεταξύ, την λήψη ενεργειών για την διαλεύκανση της υπόθεσης του πλοίου «Μαρία» και την απελευθέρωση των ναυτικών που κρατούνται, ζητά από το υπουργείο εξωτερικών ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Αυγενάκη.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: