Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ζητάει $1 από το Facebook γιατί χαρακτηρίστηκε "scammer"

Το Φεβρουάριο που πέρασε, ο David Fagin παρατήρησε ότι ξαφνικά του απαγορεύτηκε από το Facebook να στέλνει αιτήματα φιλίας.
Του εμφανίστηκε ένα μήνυμα, το οποίο έλεγε ότι πλέον δεν έχει το δικαίωμα αποστολής friend requests, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα "scammer" (απατεώνα). Όταν ξαναπροσπάθησε, του εμφανίστηκε μία προειδοποίηση ότι ο λογαριασμός του κινδυνεύει να διαγραφεί. Τέτοιοι είδους μηνύματα εμφανίζονται στους χρήστες που κάνουν ανεξέλεγκτες πρ! οσθήκες φίλων και θεωρούνται επικίνδυνοι. Το θέμα όμως για τον ίδιο δεν είναι το γιατί του απαγορεύτηκαν οι αποστολές αιτημάτων φιλίας.

O David Fagin, ο οποίος γράφει ειδήσεις στην AOL, υποστήριξε σε γραφόμενά του ότι ο χαρακτηρισμός "scammer" είναι ταπεινωτικός και είναι αντίστοιχος με το "online κλέφτης". Έτσι, σήμερα κατέθεσε μήνυση στο Facebook, διεκδικώντας το ποσό του 1 δολαρίου!!

Ο λόγος που τον οδήγησε στην κίνηση αυτή είναι για να αποδείξει ότι το Facebook κάνει λάθη παρά το γεγονός ότι πρόκειται για το πιο διαδεδομένο social media.
http://www.gugoo.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: