Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Δευτέρα του Πάσχα το 2ο Live του Greek Idol!

Στο εντυπωσιακό πρώτο live, παρουσιάστηκε μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση.

Οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή με μεγάλη δυσκολία επέλεξαν τους δέκα που συνεχίζουν την πορεία τους στο Greek Idol.

Στο δεύτερο live, εκτάκτως τη Δευτέρα του Πάσχα, η Μαρία Θεοδότου, η Κατερίνα Κουκουράκη, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Κέρεν Ταμάμη, η Ερωφίλη Τζάνου, ο Δημήτρης Τικτόπουλος, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και ο Κωνσταντίνος Φραντζής θα ερμηνεύσουν ερωτικά τραγούδια. Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσά τους. Στο τέλος της βραδιάς όμως, ένας από τους δέκα θα αποχωρήσει.

Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, ο πήχυς μπήκε πολύ ψηλά. Αυτή την εβδομάδα, επιλέγει αποκλειστικά το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα δυσκολευτεί πολύ να ψηφίσει καθώς και οι 10 είναι ξεχωριστοί και διαθέτουν μοναδικές φωνές. Ποιοι θα παραμείνουν;

Επιπλέον, η παρέλαση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων συνεχίζεται: Δήμος Αναστασιάδης, Shaya, Professional Sinnerz και Mark Angelo, θα βρεθούν στο πλατό του Greek Idol.

Ποιοι από τους δέκα υποψήφιους θα βρεθούν πιο κοντά στο όνειρό τους; Το τηλεοπτικό κοινό έχει τον λόγο αποκλειστικά. Το δεύτερο live, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει εκτάκτως τη Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου στις 21:00!
tralala.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: