Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Στο 2,1% η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

George A. Papandreou - World Economic Forum An...Image by World Economic Forum via Flickr Προβάδισμα 2,1 μονάδων διατηρεί το ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco που παρουσιάζει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Η ΝΔ εμφανίζεται να χάνει δυνάμεις, ενώ ανοδική είναι η πορεία για ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 21,5%, η ΝΔ 19,4%, το ΚΚΕ 8,5%, ο ΛΑΟΣ 5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,2%, ενώ Δημοκρατική Συμμαχία με 1,7% και η Δημοκρατική Αριστερά με 2,3% δεν πιάνουν το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή.

Η συσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ μόλις που ξεπερνά το 51%, ενώ δείχνει να χάνει ψηφοφόρους προς όλα τα κόμματα και ειδικά προς την Αριστερά. Στη ΝΔ η συσπείρωση φτάνει το 61,3% έχοντας περιορίσει τις απώλειες προς ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Συμμαχία.

Το 40% των ερωτηθέντων απάντησε πως καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση, το 14% απάντησε πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα την κρίση ενώ καλύτερη αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης από κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει το 8%.
 
Σε ερώτηση εάν συμφωνούν με τα φαινόμενα βίαιης αποδοκιμασίας προς τα πρόσωπα πολιτικών το 56% απαντά ότι διαφωνεί, ενώ το 40% απαντά ότι συμφωνεί.

Το 47 % πιστεύει ότι θα γίνει τελικά αναδιάρθρωση του χρέους ενώ το 59 % χαρακτηρίζει «ξεπούλημα» την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Τέλος, το 47 % πιστεύει πως ο Γ. Παπανδρέου μέχρι το τέλος του έτους θα αναγκασθεί να προσφύγει σε εκλογές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: