Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

250.000 ευρώ «τσέπωσε» ο Σπύρος Μισθός μέσα σε τρια χρόνια από τον Δήμο Ιωαννίνων !

250.000 ευρώ πήρε ως αμοιβή από την δημοτική αρχή του Νίκου Γκόντα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Ιωαννίνων κ. Σπύρος Μισθός, μέσα σε τρία χρόνια,σύμφωνα με όσα δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων,ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Μωυσής Ελισάφ, αποκαλύπτει το epirusgate.

Ο Σπύρος Μισθός έγινε γνωστός μέσα από τις βιντεοταινίες της δεκαετίας του ΄90 και από το σίριαλ "Καλημέρα Ζωή" του Νίκου Φώσκολου.

Έγκατέλειψε την Αθήνα για τα Γιάννενα προκειμένου να "δημιουργήσει καλλιτεχνικά" κάτι που ήταν εξαιρετικά αποδοτικό για την... τσέπη του !

Η νέα διοίκηση του ΔΗΠΕΘΙ κατήγγειλε την σύμβασή που είχε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σπύρος Μισθός χρεώνοντας του τον τρόπο που ανανεώθηκε η προηγούμενη σύμβαση ξεσηκώνοντας τότε θύελλα αντιδράσεων. Όπως και επίσης ότι ποτέ δεν έγιναν οι ετήσιες καλλιτεχνικές και οικονομικές ανασκοπήσεις όπως προβλεπόταν.
Βέβαια πέρα από αυτά υπήρχαν και άλλοι προβληματισμοί για τον τέως πλέον Καλλιτεχνικό Διευθυντή αφού μνημειώδες πριν από 4 χρόνια ήτανε η υπόσχεση ότι μέσω αυτού θα "γεμίσουν τα θέατρα της πόλης μας". Πλέον το ΔΗΠΕΘΙ μέχρι το Σεπτέμβριο θα συνεχίσει με τους αναπληρωτές και τότε θα αποφασίσει για νέο Διευθυντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: