Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ανοίγει το ALTER και ετοιμάζεται η REAL TV...

Ενημερωτικό ζωντανό πρόγραμμα θα μεταδίδει από τη Δευτέρα το Alter. Οι τεχνικοί χθες με μια ψήφο διαφορά αποφάσισαν την αναστολή της επίσχεσης εργασίας και έτσι ο σταθμός “θα επανέλθει” από τη Δευτέρα.

Όπως όλα δειχνουν προετοιμάζεται η νέα μορφή του καναλιού που σύντομα θα μετονομαστεί σε REAL TV και θα το αναλάβουν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Κουρής , που ήδη έχουν πετυχημένες συνεγασίες στην REAL NEWS, REAL fm  κ.α.

Την λύση αυτή έχουν προκρίνει και οι επενδυτές που αναμένεται να καλύψουν τα υπέρογκα χρέη του καναλιού αλλά και τις καθυστερήσεις στην μισθοδοσία των εργαζομένων.

Λέγεται πως υπήρξε δέσμευση για την καταβολή των δεδουλευμένων , έως την 21η Απριλίου και ότι μέχρι τότε θα καταβληθούν όλα τα οφειλόμενα και το δώρο του Πάσχα.

Στη σύσκεψη που έγινε αναφέρθηκε ρητά ότι θα γίνουν απολύσεις και , σύμφωνα με πληροφοριες, μόνο το μισό προσωπικο θα παραμείνει στο νέο σταθμό. Θα απολυθούν, δηλαδή, 350 - 400 άτομα και θα προκειται για το μεγαλύτερο πογκρόμ απολύσεων στο χώρο των media, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Οι απεργίες που έχουν εξαγγείλει οι συνεργαζόμενες ενώσεις δημοσιογράφων και τεχνικών θα περιλάβουν , βέβαια και το ALTER .

Την Δευτέρα θα κληθούν όλοι οι εργαζόμενοι να υπογράψουν την ανάκληση της επίσχεσης εργασίας και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τη λειτυργία του καναλιού.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη τι θα απογίνει με τους star  του καναλιού και ποιοί από αυτους και με πόσα θα παραμείνουν με τη νέα διεύθυνση που φιλοδοξει να κάνει ένα οικονομικό, ειδησεογραφικο κανάλι, όπως επιτάσσουν και οι επενδυτές.

Παράλληλα ολοκληρώνονται και οι επαφές με τις διαφημιστικές εταιρίες για να τακτοποιηθεί το καυτό θέμα των προκαταβολών που έχει φτάσει να γίνει "τσουνάμι"και για τα άλλα κανάλια που τρέμουν στην ιδέα να κλείσει το ALTER και να συμπαρασύρει και αυτά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: