Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Οριστικό: Στο σφυρί το σπίτι του Τόλη !

Στο σφυρί βγαίνει την Τετάρτη ένα τμήμα της ακίνητης περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου, ώστε να καλυφθεί μέρος της αναγκαστικής είσπραξης οφειλών του προς το Δημόσιο ύψους 5.884.924,32 ευρώ, από φόρους εισοδήματος και φορολογικές παραβάσεις.

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την ανακοπή που υπέβαλε ο τραγουδιστής κατά της έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης, την οποία είχε κάνει δικαστικός επιμελητής πριν δύο χρόνια στο πατρικό του ακίνητο στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Κορυδαλλού.

Η διαδικασία αρχικά είχε παγώσει αλλά προωθήθηκε με τις διαδικασίες της νέας νομοθεσίας για τις φορολογικές δίκες - εξπρές, οπότε και άνοιξε ο δρόμος για τον πλειστηριασμό του ακινήτου, η αξία του οποίου εκτιμήθηκε στις 830.000 ευρώ.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτό το δικαστικό μέτωπο κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι τα πράγματα για τον Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς ο εισηγητής στο ΣτΕ Ιω. Γράβαρης έχει ζητήσει την απόρριψη των αναιρέσεων και αναμένεται η απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: