Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Χοντραίνει η κόντρα Θέμου - Παπακωνσταντίνου

Έγκληση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος ζητάει να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η διένεξη αφορά δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» αναφορικά με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Express Service Ιωάννη Ραπτόπουλο και την προνομιακή σχέση του με το υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά.

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων ο κ. Παπακωνσταντίνου εξέδωσε ανακοινώσεις στις οποίες συνέδεε τα επίμαχα δημοσιεύματα με δύο προγενέστερα εξώδικα του εκδότη προς τον υπουργό Οικονομικών αναφορικά με απάντηση του υπουργού Οικονομικών σε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την εκκρεμή έρευνα του ΣΔΟΕ (κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας) επί υποθέσεων του κ. Αναστασιάδη.

Ο εκδότης υποστηρίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών εκμεταλλευόμενος τα δύο εξώδικα διέδωσε σε βάρος του ψευδή γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: