Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Συνέχιση και ολοκλήρωση του Σχολικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος

Zητά ο Λευτέρης Αυγενάκης

Διαβεβαιώσεις ότι θα λειτουργήσει κανονικά και την επόμενη χρονιά το Αθλητικό Σχολείο Ηρακλείου, αλλά και ότι θα υπάρξει άμεση συνέχιση και ολοκλήρωση του Σχολικού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος, ζήτησε με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, από την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κα. Α. Διαμαντοπούλου.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής αναφέρει στο έγγραφό του ότι «τη διακοπή του Σχολικού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος αποφάσισε στα μέσα Ιανουαρίου η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, παρόλο που καθηγητές φυσικής αγωγής διαβεβαιώνουν ότι για την χρηματοδότηση του Πρωταθλήματος υπήρχε χορηγία από την ΟΠΑΠ Α.Ε. ύψους 300.000 €», ενώ σημειώνει ότι «για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος εκκρεμούσαν δύο αγώνες, ώστε ο νικητής θα μπορούσε να λάβει μέρος και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βραζιλία και σε άλλες Διεθνείς Αθλητικές διοργανώσεις». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: