Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Στριπτίζ για χάρη της... Νάπολι!

Η Κατερίνα Μπαλίβο έχει υποσχεθεί στριπτίζ αν η Νάπολι πάρει το σκουντέτο, όμως η Σουζάνα Πετρόνε την πρόλαβε προσφέροντας ανάλογο σόου σε τηλεοπτική εκπομπή προς τιμήν της ομάδας του Βάλτερ Ματσάρι.

Ο τεχνικός της Νάπολι ήταν καλεσμένος στη διάσημη ιταλική εκπομπή "Chiambretti Night" όπου μίλησε για τη φετινή υπέρβαση που προσπαθεί να πετύχει η ομάδα του ιταλικού Νότου, με τους ανθρώπους της παραγωγής να επιφυλάσουν μία...
δροσερή έκπληξη στον επονομαζόμενο "Ιταλό Μουρίνιο".

Ο λόγος για την πανέμορφη παρουσιάστρια του "Guida al Campionato" και φανατική οπαδό των "παρτενοπέι", Σουζάνα Πετρόνε, η οποία έκανε ένα αισθησιακό και συνάμα κομψό στριπτίζ, θέλοντας να πει με τον δικό της τρόπο "καλή επιτυχία" στους παίκτες της Νάπολι στην προσπάθειά τους να πάρουν το πρωτάθλημα.

Το εκπληκτικό πάντως είναι πως μετά από τις Μπαλίβο και Πετρόνε "έσκασε μύτη" και τρίτη φαν της Νάπολι, με το μοντέλο Φραντσέσκα Φιορέτι να αποκαλύπτει σε οπαδική ιστοσελίδα των "παρτενοπέι" ότι είναι έτοιμη και αυτή για στριπτίζ αν η κούπα καταλήξει στο "Σαν Πάολο".
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: