Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των συγκοινωνιών λόγω Πάσχα

Αλλαγές, λόγω των εορτών του Πάσχα θα πραγματοποιηθούν στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Συγκεκριμένα, το Μ. Σάββατο τρόλεϊ και λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία ώστε στις 11 το βράδυ να βρίσκονται στα αμαξοστάσια. Το Μ. Σάββατο, τη Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, τα δρομολόγια θα είναι βασισμένα στο πρόγραμμα της Κυριακής ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, η γραμμή 11 του τρόλεϊ δεν θα πραγματοποιήσει νυχτερινά δρομολόγια το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Τις ίδιες μέρες στο μετρό, δεν θα ισχύσει το βραδινό ωράριο λειτουργίας. Τη Μ. Παρασκευή η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 7 λεπτά έως τις 17:00 ενώ μετά και έως τη λήξη της βάρδιας ανά 10 λεπτά. Η συχνότητα των δρομολογίων το Μ. Σάββατο θα είναι επίσης ανά 10 λεπτά με το τελευταίο δρομολόγιο από το Σύνταγμα στις 11 το βράδυ. Την Κυριακή του Πάσχα συρμοί θα διέρχονται κάθε 12 λεπτά στη γραμμή 2 και κάθε 10 λεπτά στη γραμμή 3.

Στον ΗΣΑΠ, το τελευταίο δρομολόγιο από τους σταθμούς Αττικής και Κηφισιάς θα είναι στις 22:40, από τον Σταθμό του Πειραιά στις 22:35 και από το Μοναστηράκι στις 22:55.

Τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, ο ηλεκτρικός θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Σαββάτου (δρομολόγια ανά 10 – 11 λεπτά). Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα στο τμήμα Μοναστηράκι – Πειραιάς συρμοί θα διέρχονται κάθε 15 λεπτά και στο τμήμα Αττική – Κηφισιά ανά 13 λεπτά.

Στο Τραμ, τη Μ. Πέμπτη η συχνότητα δρομολογίων θα είναι ανά 17 λεπτά, τη Μ. Παρασκευή και τη Τρίτη του Πάσχα ανά 20 λεπτά ενώ το Μ. Σάββατο, τη Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα ανά 25 λεπτά

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: