Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Μανωλίδου: "Ναι, μπήκα με αλεξίσφαιρο γιλέκο"!

Σε "DWTS Καθημερινά" από "Daily" μετονόμασε ο Σπύρος Χαριτάτος το ένθετο της Ευγενίας στο "10 με 1 μαζί".
"Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την προσωρινή και επαναλαμβάνω προσωρινή φιλοξενία" είπε η Ευγενία Μανωλίδου χαμογελώντας στο...

δίδυμο του ΑΝΤ1, για να της απαντήσει ο Γιώργος Καραμέρος: "Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού".

Ο Σπύρος Χαριτάτος έκανε πολύ προσεκτικές επισημάνσεις σχετικά με τη συνύπαρξη των τριών στο ίδιο πλατό: "Τα ραντεβού τα κλείνει η ζωή. Εμάς, όταν συζητήθηκε αυτή η ιδέα, ήταν κάτι που μας ενθουσίασε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η εικόνα σου δίπλα μας καθημερινά είναι κάτι πάρα πολύ αναζωογονητικό! Να αισθάνεσαι καλά και άνετα μαζί μας", δήλωσε.

"Τη Μεγάλη Τετάρτη συναντηθήκαμε" είπε ο Γιώργος και η Ευγενία το διακωμώδησε λέγοντας: "Ναι, μπήκα με αλεξίσφαιρο γιλέκο"! Αυτή η συνάντηση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και μένει να δούμε αν λειτουργήσει και στα νούμερα της AGB. Η πρωινή ζώνη είναι γεγονός για την Ευγενία και ο ΑΝΤ1 της έδωσε την ευκαιρία να καλύψει το κακό ξεκίνημά της.

πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: