Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ανταγωνιστικοί άντρες, ζηλιάρες γυναίκες

Γερμανική έρευνα σε παιδιά και εφήβους καταδεικνύει πως τα αγόρια έχουν τον ανταγωνισμό και το ρίσκο ...στο DNA τους, γι' αυτό κατά κανόνα έχουν καλύτερη επαγγελματική πορεία από τις γυναίκες. Άλλη έρευνα αποκαλύπτει πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η πρόσληψη ωραίων γυναικών όταν έχουν να κάνουν με ...γυναίκες.
Τα αγόρια είναι πιο ανταγωνιστικά από τα κορίτσια ήδη από την ηλικία των τεσσάρων ετών και παραμένουν εξίσου πιο ανταγωνιστικοί ως ενήλικες, αποκτώντας έτσι συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των γυναικών, πράγμα που εξηγεί γιατί κατά μέσο όρο βγάζουν πιο πολλά χρήματα από αυτές, σύμφωνα με μια νέα γερμανική έρευνα. Μια άλλη έρευνα αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες, όταν είναι εργοδότριες ή αρμόδιες για προσλήψεις, έχουν προκατάληψη σε βάρος άλλων όμορφων γυναικών που ζητούν δουλειά και προτιμούν να…τις αφήσουν στην ανεργία.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: