Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Βασανίζουν ηλικιωμένους για να αρπάξουν μια σύνταξη !

Στήνουν κομπίνες για να καρπωθούν περιουσίες ηλικιωμένων, διαπράττουν στυγερά εγκλήματα με θύματα αθώες γριούλες και ανήμπορους γέροντες προκειμένου να  κλέψουν το κομπόδεμά τους, και «σκηνοθετούν» ολόκληρες επιχειρήσεις για να αρπάξουν λίρες ή χρυσαφικά. 

Οικιακές βοηθοί και αδίστακτοι συγγενείς που γνωρίζουν τα… κατατόπια από πρώτο χέρι, γυναίκες-αράχνες οι οποίες δεν διστάζουν να σκοτώσουν εν ψυχρώ για λίγα χρήματα και ληστές που βρίσκουν ως εύκολη λεία τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, είναι συνήθως οι δράστες περιστατικών απίστευτης αγριότητας.

Στα Χανιά, ένας 72χρονος έμεινε δεμένος και φιμωμένος επί είκοσι τέσσερις ώρες από ομάδα κακοποιών, της οποίας αρχηγός ήταν συγγενής του. Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης μια καθαρίστρια έκλεψε τον μικρό «θησαυρό» που η 93χρονη εργοδότριά της φυλούσε σε μια… ζαρντινιέρα. Στη Μεσσηνία μια 38χρονη λησταρχίνα φόρεσε χειροπέδες για τις άγριες δολοφονίες δύο ηλικιωμένων, ενώ στην Ανδρο μια γυναίκα έστησε ολόκληρη κομπίνα με σκοπό να συμπεριληφθεί στη μεγάλη διαθήκη ενός εύπορου γέροντα. Υποθέσεις που θυμίζουν ταινίες θρίλερ με τραγικούς «πρωταγωνιστές» ανήμπορους παππούδες και απροστάτευτες γριούλες ταράζουν τους τελευταίους μήνες τα μέχρι πρότινος ήρεμα νερά της ελληνικής επαρχίας και καταγράφονται στα αστυνομικά χρονικά ως παραδείγματα της ανθρώπινης βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: