Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ανδρέας Μαρνέζος: Προβληματίζει ο ξαφνικός θάνατος

Μυστήριο καλύπτει τον αιφνίδιο θάνατο του καλλιτέχνη τατουάζ, ράπερ, αλλά και αθλητή στην ελεύθερη πάλη, Ανδρέα Μαρνέζου, ο οποίος ήταν γνωστός και ως «λεκτικός επεξεργαστής».

Τον άνθρωπο που με την 
 τέχνη του τατουάζ στόλιζε τα κορμιά πολλών επωνύμων βρήκε νεκρό στο γραφείο του η σύζυγός του, η οποία είχε ανησυχήσει για την πολύωρη απουσία του. Μπαίνοντας στο εργαστήριο, η σύντροφός του Λώρα τον αντίκρισε γερμένο στην καρέκλα, χωρίς αισθήσεις.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της σόου μπιζ, καθώς μεγάλα ονόματα, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Νίνο, ο Γιάννης Αϊβάζης, αλλά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Τραϊανός Δέλλας εμπιστεύτηκαν τα σταθερά του χέρια και το μεράκι του για να στιγματίσουν ανεξίτηλα το κορμί τους.

Ο Ανδρέας Μαρνέζος ήταν ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα και η ραπ μουσική ήταν μια άλλη μεγάλη αγάπη του.

Ήταν όμως και αθλητής, καθώς είχε πάρει μέρος σε δεκάδες αγώνες ελεύθερης πάλης και είχε στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί και οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από τη νεκροτομή που θα γίνει.

ΠΗΓΗ: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: