Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Έμπορος ναρκωτικών κρατούσε φυλακισμένη ανήλικη!

Επί τρεις μήνες, ένας έμπορος του «λευκού» θανάτου κρατούσε φυλακισμένο ένα ανήλικο κορίτσι το οποίο είχε δραπετεύσει από το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έφοδο στο σπίτι του στην Καβάλα, έμειναν άφωνοι όταν βρήκαν την άτυχη κοπέλα κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν στενά τον 34χρονο γιατί είχαν πληροφορίες ότι προμηθεύεται ναρκωτικά από την Θεσσαλονίκη και τα διακινεί σε τοξικομανείς της Καβάλας. Κατά την άφιξή του από την συμπρωτεύουσα, έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν. Πάνω του βρήκαν 34,9 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα χασίς. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, όπου κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο τηλεκάρτες με ίχνη ηρωίνης.

Όμως, σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που ήταν κλειδωμένο, ανακάλυψαν το 16χρονο κορίτσι που το είχε σκάσει στις 21 Ιανουαρίου από το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων, στο οποίο επέστρεψε με εντολή της εισαγγελέως Πρωτοδικών Καβάλας, η οποία άσκησε δίωξη στον 34χρονο και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: