Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ημερολόγια Επανάστασης

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει, σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνών της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, την έκθεση φωτογραφίας Ημερολόγια Επανάστασης (My Revolution Diaries). Η έκθεση εγκαινιάζεται την Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 στις 20:30, στις γκαλερί της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Για δεκαοχτώ μέρες ο κόσμος παρακολουθούσε τις πρωτοφανείς για την ιστορία της Αιγύπτου διαδηλώσεις, που οι ίδιοι αποκαλούν επανάσταση και οδήγησαν στην πτώση του τριακονταετούς καθεστώτος. Από τις 25 Ιανουαρίου (αποκαλούμενη ως Ημέρα Οργής) ως και τις 11 Φεβρουαρίου του 2011 δεκάδες χιλιάδες Αιγύπτιοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ στο κέντρο του Καΐρου και σε πολλές πόλεις της Αιγύπτου για να διαδηλώσουν κατά των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν στην χώρα τους. Στις διαδηλώσεις αυτές πρωτοστάτησαν οι νέοι της Αιγύπτου, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται και πολλοί καλλιτέχνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: