Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Μιχελάκης: «Τον κ. Αλογοσκούφη αφορά το ιστορικό λάθος της απογραφής»

Κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, επανέλαβε τη θέση της ΝΔ, ότι «η απογραφή», στην οποία είχε προχωρήσει η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, «ιστορικά έχει αποδειχτεί λάθος».

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το θέμα και κυρίως για το αν η συζήτηση περί απογραφής και εν γένει για το παρελθόν ακυρώνει το κεντρικό μήνυμα, το οποίο θέλει να περάσει η ΝΔ ενόψει και του Ζαππείου ΙΙ, ο κ. Μιχελάκης δήλωσε: «Εμείς προχωράμε μπροστά και κοιτάζουμε τα πραγματικά προβλήματα».

Ο κ. Μιχελάκης επεσήμανε ότι το κόμμα του έχει κάνει γενναία αυτοκριτική και τόνισε πως ο κόσμος περιμένει από τη ΝΔ λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαχώρισε τον Κώστα Καραμανλή από την υπόθεση της απογραφής, υπογραμμίζοντας ότι «αυτή η ιστορία αφορά τον κ. Αλογοσκούφη».

Παράλληλα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε γενναία αυτοκριτική, τα αφήνουμε όμως πίσω γιατί υπάρχει λύση, υπάρχει πρόγραμμα και ελπίδα για να βγούμε από την κρίση», επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σύντομα θα παρουσιάσει το ολοκληρωμένο και επικαιροποιημένο πρόγραμμα του κόμματος για την έξοδο από την κρίση στο Ζάππειο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: