Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πέγκυ Ζήνα: "Έγκυος είμαι, όχι άρρωστη"

Στο live του «Greek Idol» έκανε την τελευταία επαγγελματική της εμφάνιση η Πέγλυ Ζήνα, που μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της! 
 
«Έγκυος είμαι, όχι άρρωστη», απάντησε η τραγουδίστρια στην Ρούλα Κορομηλά, που ρώταγε και ξαναρώταγε αν είναι καλά.

«Είναι η μόνη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας που δεν την νοιάζει, και όσο περισσότερο παχαίνει, τόσο πιο όμορφη αισθάνεται. Είναι η μόνη στιγμή που δεν αισθάνεται ενοχές για τα κιλά που παίρνει», είπε η Πέγκυ, που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια επέμενε να την ρωτάει αν είναι καλά και να ζητά συγνώμη που την έχει στο πόδι από το απόγευμα, με την τραγουδίστρια να απαντά: «είσαι υπερπροστατευτική! Θεωρώ πολύ γούρικη την συγκεκριμένη βραδιά που είμαι εδώ και είμαι διπλή»!

Φορώντας μαύρο κολάν, ασορτί τοπ και επωμίδες για να κρύβουν την κοιλίτσα, η Πέγκυ τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες της, αποχαιρετώντας έτσι τους θαυμαστές της μέχρι να φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

Star.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: