Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ζέτα Μακρυπούλια:«Τα ρούχα δεν είναι δικά μου!»

Φορώντας μια δημιουργία της Λουκίας, μαύρη see-through τουαλέτα με καυτό σορτσάκι με παγέτες από μέσα… σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις. Λίγο μετά το live η παρουσιάστρια του «Dancing» δήλωσε για την εμφάνισή της: «Κάθε εβδομάδα στήνεται και ένας διαφορετικός ρόλος, που είναι καθαρά και μόνο για το show που παρακολουθείτε». Όσο για την άσπρη λεπτομέρεια που φαινόταν σαν επίδεσμος πάνω στο ρούχο της είπε: «πάντα κάτι θα βρίσκουν να λένε»

Η παρουσιάστρια του Dancing μίλησε και στην κάμερα του star για τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της στο show λέγοντας ότι τα όσα λέγονται και ακούγονται για τα ρούχα και τα κοσμήματά της δεν της προκαλούν καμία έκπληξη κι αυτό γιατί πάντα κάτι θα βρίσκεται για να αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι ένα show και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να βγω με φόρμα. Τα ρούχα δεν είναι δικά μου, τα κοσμήματα δεν είναι δικά μου, μου τα δανείζουν οι εκάστοτε εταιρείες και τις ευχαριστώ πολύ για αυτό», προσθέτοντας ωστόσο ότι σίγουρα κάποια νούμερα και κάποια ποσά που ακούγονται είναι υπερβολικά για εκείνη, αλλά η ίδια δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό…


Όσο για τα παιχνίδια» με τον Γιάννη Λάτσιο, πώς τα σχολιάζει; «Πάει πολύ καλά όλο το θέμα και με τον Γιάννη Λάτσιο και με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή. Είναι 3 ώρες live πρόγραμμα και είναι λογικό να υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να ιντριγκάρουν τους άλλους». Ωστόσο τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν έχει βάση αυτό που ειπώθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου περί dancing μέσα στο καλοκαίρι.

Η Ζέτα αρνήθηκε να συγκρίνει το «Dancing with the Stars» με την εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου «Dancing with the Daily».

«Είναι άδικο για την Ευγενία να την συγκρίνετε με το Dancing. Το ένα είναι καθημερινό και απογευματινό πρόγραμμα, ενώ το άλλο είναι εβδομαδιαίο και εντελώς διαφορετικό».

Ρωτήθηκε επίσης αν της έχει γίνει μείωση μισθού:; «Έχουν γίνει περικοπές σε πάρα πολύ κόσμο και είναι λογικό στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Ανάμεσα σε αυτούς που τους έχουν γίνει περικοπές είμαι και εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: