Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στην Αθήνα το κλιμάκιο της Τρόικας

Μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις και αντικρουόμενες πληροφορίες ανακοινώθηκε τελικά ότι τη Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα το τριμελές κλιμάκιο της τρόϊκας, το οποίο αναμένεται να περάσει την ελληνική οικονομία από ένα ακόμη κρίσιμο τεστ  ενώ στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθούν τόσο τα νέα μέτρα για του 2011 (ύψους 3,5δις ευρώ), αλλά και την περίοδο 2012 – 2015, όσο και οι αποκρατικοποιήσεις.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ένας ή δύο εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ αναλόγως των αναγκών και των θεμάτων συζήτησης, ενώ σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες προς τα τέλη της εβδομάδας αναμένονται να φτάσουν στην Αθήνα οι επικεφαλής των κλιμακίων. Σημειώνεται ότι η επίσκεψη αφορά μια ενδιάμεση αξιολόγηση, ενώ η τελική αξιολόγηση με σκοπό την εκταμίευση της πέμπτης δόσης των 12δις ευρώ αναμένεται στα μισά του Μάιου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: