Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Οι Τούρκοι πήραν το "Νησί" μετά από μεγάλη μάχη!

Μήλον της Έριδος το "Νησί" στην Τουρκία, σύμφωνα με την Espresso: Δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της γειτονικής χώρας έδωσαν μάχη στο παζάρι των τηλεοπτικών προγραμμάτων που στήνονται τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία προκειμένου να αποκτήσουν την ιστορία της Σπιναλόγκα.


Τελικά, ύστερα από σκληρή μάχη  διαπραγματεύσεων, το ένα από τα δύο κανάλια απέκτησε έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ την ελληνική τηλεοπτική σειρά.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσαν πολλές χιλιάδες ευρώ ανά επεισόδιο μια και στην Τουρκία γνωρίζουν πολύ καλά την επιτυχία της σειράς στην Ελλάδα, καθώς και πολλούς από τους πρωταγωνιστές της, όπως το Στέλιο Μάινα και την Κατερίνα Λέχου.

Για τους Τούρκους έχει ιδιαίτερη σημασία η Σπιναλόγκα μια και πριν από το 1922 και την ανταλλαγή πληθυσμών έμεναν εκεί πολλοί Τουρκοκρητικοί που στη συνέχεια πήγαν στην Τουρκία αλλά διατήρησαν ήθη και έθιμα και πολλοί απόγονοί τους μιλούν τα κρητικά και μάλιστα με την ιδαίτερη προφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: