Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Εσκαψαν τάφρους στη λεωφόρο Λαυρίου

Νέα τροπή λαμβάνει ο πόλεμος των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή τους και του κράτους.
Αγνωστοι που όπως όλα δείχνουν συνδέονται με την Επιτροπή Αγώνα Κερατέας άνοιξαν τάφρους βάθους δύο μέτρων σήμερα τα χαράματα, σκάβοντας στη Λεωφόρο Λαυρίου και στα δύο ρεύματα με αποτέλεσμα η λεωφόρος να κλείσει από το 39ο χιλιόμετρο ώς το 54ο χιλιόμετρο. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη είσοδος της Κερατέας είναι πλέον κλειστές.που θα κρατήσουν κλειστό το δρόμο ακόμη και αν απομακρυνθούν τα μπάζα.
Η κίνηση αυτή είναι μία προειδοποιήση. Στην περίπτωση που έρθουν μηχανήματα για να ξεκινήσουν την κατασκευή του ΧΥΤΑ η Επιτροπή Αγώνα της περιοχής δεν θα μπορεί να ελέγξει τίποτα, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα της Κερατεάς, κ. Μπίταρχας.
«Συγκρατούμε την κατάσταση για να μην υπάρξουν θύματα. Έχουμε φτάσει, όμως, στα όριά μας» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο αγώνας του λαού δεν καταδικάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: