Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η ευτυχία κάνει καλό στην υγεία ή μήπως όχι;

«Ρίξτε το έξω, να βλέπετε αστείες ταινίες, να γελάτε με την καρδιά σας και θα είστε πάντα υγιείς!» Είναι μια κλασική συμβουλή αλλά τελικά ίσως είναι λάθος. Θα το έχετε σίγουρα ακούσει...

Αν είστε άρρωστοι, περάστε τη μέρα σας κολλημένοι στην οθόνη βλέποντας ξεκαρδιστικές κωμωδίες και θα έχετε μια ταχεία ανάρρωση. Ή ακόμα καλύτερα προσπαθήστε να είστε πάντα χαρωποί και δεν θα αρρωστήσετε καθόλου.

Δυστυχώς δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση για τίποτα από όλα αυτά. Ακόμη χειρότερα, αυτή η παρανόηση αποσπά την προσοχή από την πραγματική σχέση μεταξύ ευτυχίας, υγείας και μακροζωίας. Τι λέει, λοιπόν, η επιστήμη για όλα αυτά;

Θα μπορούσε η καλή διάθεση να ανοίξει φραγμένες αρτηρίες, να γιατρέψει πληγές και να επιδιορθώσει βλάβες; Κάτι τέτοιο πάντως δεν προκύπτει από επιστημονικές μελέτες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: