Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ψωμιάδης: «Από την Πολιτική Άνοιξη δεν με κάλεσαν»

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η σημερινή εμφάνιση του Παναγιώρη Ψωμιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα".

Ο κ. Ψωμιάδης, μεταξύ των άλλων είπε τέσσερα σημαντικά πράγματα που συνιστούν πλήρη διαφοροποίηση από τις επίσημες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας:

1) Επανέλαβε την είδηση ότι ετοιμάζει πολιτική κίνηση και έχει ήδη αρχίσει επαφές με διάφορα πρόσωπα. Το αν αυτή η κίνηση θα εξελιχθεί σε κόμμα ή θα παραμείνει μια απλή παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα, είπε ότι θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις.

2) Είπε ακόμα ότι σταθερός του στόχος είναι η επανένωση της Κεντροδεξιάς και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

3) Για την συνάντηση που είχε με την κ. Μπακογιάννη, είπε ότι συζήτησαν το θέμα μιας κυβέρνησης συνεργασίας για να σωθεί ο τόπος. Αυτό όμως έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ξεκάθαρη άρνηση του  Αντώνη Σαμαρά.

4) Όταν ρωτήθηκε από τον κ. Παπαδάκη, αν τον έχει καλέσει (τον κ. Ψωμιάδη) ο Πρόεδρος του κόμματος  Αντώνης Σαμαράς για να συζητήσουν για τα φλέγοντα θέματα, απάντησε με έναν τρόπο που προκάλεσε σοκ, δείχνοντας την πλήρη αποστασή του από τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα είπε περίπου: «Από την Πολιτική Άνοιξη δεν με κάλεσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: