Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Με αγωγή κατά τεχνικών το STAR θέλει να επιβάλει μονομελή συνεργεία


ΝΕΟ Φρούτο τώρα με  καινούργια ήθη στην κάλυψη των ειδησεογραφικών θεμάτων .


Στόχος η μείωση κατά 50% των θέσεων εργασίας με ταυτόχρονη μείωση των αποδοχών των εργαζομένων. 


Νέα αγωγή κατά της Ένωσης Τεχνικών κατέθεσε το Star, συνεχίζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει για την καθιέρωση μονομελών συνεργείων.

Το Star ζητά την καταδίκη όλων των μελών του ΔΣ της ΕΤΙΤΑ και ζητά αποζημίωση 79.956 ευρώ από τα εννέα μέλη της διοίκησης του σωματείου για την ηθική βλάβη που υπέστη. Η αγωγή ορίστηκε να εκδικαστεί τον Οκτώβριο του 2013. Και στον Alpha επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί η λειτουργία μονομελούς τηλεοπτικού συνεργείου, αλλά η έντονη αντίδραση των τεχνικών, που ζήτησαν, κατά πληροφορίες, συνάντηση με τον Κρίστοφερ Μάινους, σταμάτησε την απόπειρα αυτή.

Με επιστολή του προς όλους τους εργαζόμενους, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Star, Πάνος Κυριακόπουλος, όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές, ανακοίνωσε μειώσεις των μισθών, που αρχίζουν από ...8% για ποσό ως 1.500 ευρώ το μήνα και φτάνουν στο 20% για ποσά μεγαλύτερα των 2.000 ευρώ. Στην επιστολή αναφέρεται ότι όποιος διαφωνεί, πρέπει να απευθύνεται στο... λογιστήριο..

ΤΗΝ ίδια ώρα διαβάζουμε στο 'Παρόν' ότι ναυάγησε μετά απο αρκετές εμπλοκές και συζητήσεις η επιχειρούμενη συγχώνευση του Στάρ με το Μεγάλο Κανάλι καθώς τα μερίδια των μεγαλομετόχων και οι πωλήσεις άναψαν φωτιές αλλά και ο τρόπος συνδιοίκησης και όπως δείχνει η κατάσταση επιβεβαιώνεται ότι πλέον και άλλα 2 μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται στο κόκκινο. 


Εκτός από το μεγαλο κανάλι μάλιστα ο βασικός μέτοχος κ. Βαρδινογιάννης έχει και ένα άλλο πονοκέφαλο που αφορά τα ανοίγματα....του Παναθηναϊκού αφού πρέπει να εισρέουν στα ταμεία του από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκ. ευρώ. Το ερώτημα είναι τώρα. Ποιο να στηρίξουν πρώτο; Το κανάλι ή την Ομάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: